Schoolreisje in Overijssel

Kom samen met je klas avonturen beleven in ons outdoorpark!

Met de hele klas actief bewegen midden in de natuur? Bij NuNature bieden we je voldoende uitdaging! Of je nu komt voor een sportdag, schoolreisje of schoolkamp: het beloofd een onvergetelijke avontuur te worden. Wij vinden het belangrijk dat kinderen sportief bezig zijn, grenzen verleggen en lekker buiten zijn. Daarom bieden wij onze activiteiten tegen scherpe tarieven aan voor scholen! Met verschillende outdoor activiteiten kunnen wij voor grote óf kleine groepen van verschillende leeftijden een fantastische middag, ochtend óf hele dag organiseren! Bekijk hieronder onze programma’s.

Goed om te weten:
Reserveren kan vanaf 20 personen.
Minimale lengte voor het klimmen is 1.40 meter. Kinderen onder de 1.40 kunnen alleen onder begeleiding klimmen.
Begeleiders mogen gratis mee!
Ons park is voorzien van picknickbanken waar gepauzeerd kan worden. Tevens bieden wij diverse horeca mogelijkheden. Het meenemen van eigen eten en drinken is ook toegestaan.

Aanvraag indienen

Aanvraag schoolreisje

Kies zelf welke activiteiten je wilt gaan doen, hoelang en wanneer. Wij regelen de rest! Wij denken graag met je mee in het organiseren van een compleet uitje. Na het uitje honger? Ook bieden wij diverse horeca mogelijkheden, deze kun je bij ons opvragen!

  Contactgegevens onderwijsinstelling:
  Aantal leerlingen:
  Aantal begeleiders:
  Welke activiteiten wil je doen?
  Gewenste datum:
  Gewenste duur:
  Gewenste starttijd:
  Willen jullie gebruik maken van onze horeca mogelijkheden?
  Opmerkingen of vragen?