\

Arena's

Paintball Arena

Paintballen onder, op en boven de grond, het kan allemaal. Het lijkt Fortnite in real life, kom dus achter je beeldscherm vandaan en ga de strijd aan met je vrienden. Ook voor kinderen hebben we een aparte Paintball Arena.

Paintballen

In het natuurgebied van Besthmenerberg bevindt zich in een old school Paintball Arena. Loopgraven, bunkers en uitkijktorens maken dit veld tot een waar spektakel.

De paintball arena beschikt over twee velden. Er kan al vanaf 8 personen (4 tegen 4) gebruik gemaakt worden van een veld. Kom je met een grote groep? Ook dan hebben wij een fantastisch terrein, want onze 2 velden kunnen doormiddel van een gordijn tot 1 groot speelveld worden gemaakt.

Volwassen paintball
De totale tijdsduur is 2,5 inclusief uitleg. De maximale tijd dat je mag spelen is 2 uur. Uiteraard mag je ook eerder stoppen als je kogels op zijn, of als je te uitgeput bent voor nog een ronde.

Het tarief voor volwassen paintball (v.a. 18 jaar) is €19,95 . Dit tarief is incl. 150 paints.

Kinder paintball
De totale tijdsduur is 1,5 inclusief uitleg. De maximale tijd dat je mag spelen is 1 uur. Uiteraard mag je ook eerder stoppen als je kogels op zijn, of als je te uitgeput bent voor nog een ronde.

Het tarief voor kinder paintball (t/m 15 jaar) is €14,50. Dit tarief is incl. 150 paints.

Welke game kom jij bij ons spelen: Elemination, Capture the Vlag of Kill the president?

Boekingsinformatie

  • Meer paints bijbestellen? Dat kan op locatie! Prijzen van de extra paints zijn:
    • 50 stuks = €4,-
    • 100 stuks = €8,-
    • 2000 stuks = €50,- *voor grote groepen
  • Kom niet te vroeg, maar zeker niet te laat! Wij vragen je om een kwartier voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. Let op! Het NuNature Outdoor park bevindt zich achterin het campingpark Besthmenerberg. Wanneer je vooraf boekt, kun je met de direct auto recht doorrijden.
Contactgegevens:
Met hoeveel personen kom je bij ons langs?
Gewenste datum
Speeltijd: Wil je gebruik maken van onze horeca? Extra paints?