Paintball Arena

De leukste paintball locatie van Overijssel

Paintballen onder, op en boven de grond, het kan allemaal. Voor jong en oud! Het lijkt Fortnite in real life, kom dus achter je beeldscherm vandaan en ga de strijd aan met je vrienden.

Boek nu

Paintballen

In de prachtige omgeving van het Vechtdal bevindt zich in een old school Paintball Arena. Loopgraven, bunkers en uitkijktorens maken dit veld tot een waar spektakel. De paintball arena beschikt over twee velden*. Meer paints bijbestellen? Dat kan op vooraf online of op locatie!

* Er kan al met een kleine groep gebruik worden gemaakt van een klein veld. Kom je met een grote groep? Ook dan hebben wij een fantastisch terrein, want onze 2 velden kunnen doormiddel van een gordijn tot 1 groot speelveld worden gemaakt.

Welke game kom jij bij ons spelen: Elemination, Capture the Vlag of Kill the president?

Kom niet te vroeg, maar zeker niet te laat! Wij vragen je om een kwartier voorafgaand aan de activiteit aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. Let op! Het NuNature Outdoorpark bevindt zich achterin camping Ommerland. Wanneer je vooraf boekt, kun je met de direct auto recht doorrijden.

 

Volwassen en kinderen

Volwassen paintball vanaf 18 jaar
De totale tijdsduur is 2 uur inclusief uitleg en voorbereiding, +- 20 min. De maximale tijd dat je mag spelen is dan ongeveer 1,5 uur. Uiteraard mag je ook eerder stoppen als je kogels op zijn, of als je te uitgeput bent voor nog een ronde. Het tarief voor volwassen paintball is €19,95 . Dit tarief is incl. 150 paints.

  • Iedere zaterdag kan voor een vast moment geboekt worden! Liever een andere tijd? Stuur dan een mail naar info@nunature.nl
  • *LET OP! Er kunnen enkel boekingen voor 8 personen worden gedaan. .

Kinder paintball vanaf 8 jaar tot 18 jaar
De totale tijdsduur is 1,5 inclusief uitleg en voorbereiding, +- 20 min. De maximale tijd dat je mag spelen is dan ongeveer 1 uur. Uiteraard mag je ook eerder stoppen als je kogels op zijn, of als je te uitgeput bent voor nog een ronde. Het tarief voor kinder paintball is €14,50. Dit tarief is incl. 150 paints.

  • Iedere zondag kun jij komen paintballen! Speel samen met een vriend of vriendin of alleen een spannend potje paintball tegen andere kinderen.
  • *LET OP! Er kunnen enkel boekingen voor 8 personen worden gedaan.