\

Overnachtingen

Wil je je dagje uit helemaal nog niet afsluiten?

Heb je je goed vermaakt in onze verschillende arena’s en ben je van plan om nog lang niet naar huis te gaan? Dat snappen wij natuurlijk helemaal. Daarom kunnen jullie je activiteit(en) combineren met een overnachting in ons park.

Overnachting in een bungalow of tent

Wij bieden verschillende overnachtingsmogelijkheden op de Camping Besthmenerberg. Heerlijk kamperen bijvoorbeeld op een van onze kampeerplekken midden in de bossen met voldoende ruimte en rust. Zoek je net iets meer luxe? De camping biedt ook mooi ingerichte glamping-tenten. En bovendien zijn er bungalows voor max. 8 personen.

Voordeel met een arrangement

Combineer je een overnachting met één of meerdere activiteit(en)? Dan kun jij profiteren van voordeel. Wij hebben verschillende arrangementen die jij zelf kunt samenstellen. Ook kun je deze uitbreiden met horeca. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan meteen contact met ons op. Wij zorgen voor een perfecte aanbieding, waarin een origineel en sportief dagje uit naadloos over gaat in een super ontspannen nachtje/weekendje/weekje weg in ons park.

Camping Besthmenerberg

Ons outdoorpark is gevestigd op Camping Besthmenerberg. Mocht je verder nog vragen hebben over de mogelijkheden op het park? Check dan de site van Camping Besthmenerberg.

Bungalow

€329,- (v.a.) | tot 12 personen | ~ weekend

Meer info

Glamping

€292,- (v.a.) | < 6 | ~ weekend

Meer info

Kamperen

€18,- (v.a.) | < 270 | ~ per nacht

Meer info
Buitenzwembad Camping Besthmenerberg
Chillout Camping Besthmenerberg
Bungalow hond Camping Besthmenerberg