\

NIEUW: E-Choppers

Ontdek de mooie omgeving van het Vechtdal!

Met de milieuvriendelijke scooters kun jij de prachtige omgeving van Ommen ontdekken. De scooters zijn elektrisch aangedreven en gaan tot wel 30 km/uur. Wij hebben verschillende routes voor je waarmee je op de mooiste plekjes komt; in de bossen, dorpjes en heidelandschappen.

We hebben in totaal 20 E-Choppers beschikbaar dus ook met grote groepen kun je bij ons terecht. Na het touren wel honger gekregen? Geniet dan van een hapje en drankje in onze horecagelegenheid. Neem hiervoor gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en arrangementen.

Enkele voorwaarden:

  • Iedere bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs;
  • Kinderen mogen achterop als het gezamenlijke gewicht niet zwaarder is dan 120 kg;
  • Wij hanteren een totale borg van 100 euro.

Meer dan 20 E-Choppers nodig? Stuur dan een mail naar info@nunature.nl.

Actuele berichten

Family Fun Weekend

Een weekendje weg met het hele gezin?

Lees meer

Halloween Family Weekend

Durf jij het aan? Een volledig weekendje

Lees meer

Into the Wild

Save the date! In het bostheater Ommen vindt op 13 & 14 september de tweede editie plaats van het Into the Wild festival. Een berengezellig festival op een unieke locatie midden in het bos. Met afwisselende muziek van de hoogste kwaliteit.

Lees meer

Openingsweek!

Onze opening stond gepland op 4 juli i.v.m. het onwel worden van onze buitensportinstructeur is deze datum komen te vallen. Niet getreurd! We zijn druk bezig met het vinden van een nieuwe datum voor een feestelijke opening. Houdt onze site en social media op de gaten zodat jij dit niet kunt missen.

Lees meer
Alle berichten