\

Kinderfeestje in Ommen

Kom klimmen, paintballen & boogschieten

Heb jij iets te vieren met je vrienden en vriendinnen? Of wil je gewoon een sportieve topdag beleven? NuNature brengt ‘nature’ en ‘future’ samen, waardoor we een unieke outdoorbeleving creëren.

Ontvang een gratis programma voor je familie, team, groep

Wij denken graag met je mee in het organiseren van een compleet uitje. Of je nu met een paar vrienden of een grote groep komt, wij vinden altijd een geschikte oplossing! Na het uitje nog lang niet naar huis? Ook bieden wij arrangementen aan in combinatie met een overnachting en horeca. Vraag je programma nu aan via onderstaande button.

vraag een gratis dagagenda aan

 • positive review  Super leuk kinderfeestje gehad in het klimbos op de Bestmenerberg in Ommen. Goed voor elkaar en top begeleiding. Gave ervaring. Bedankt!

  Henk En Madelon Noeverman Avatar Henk En Madelon Noeverman
  June 21, 2019
 • positive review  vandaag mijn dochter morgen mijn zoon. zit.goed in elkaar lekker 2 uur geklommen!

  Renate van Roon Avatar Renate van Roon
  July 13, 2019
 • positive review  Spannend maar ontzettend gaaf. Gisteren geklommen bij de Besthemerberg met het L-veld!

  Audrey Langevoort Avatar Audrey Langevoort
  August 10, 2019
 • positive review  WoW, vandaag een kinderfeestje gehouden met 5 jongens, waarvan een aantal een fysieke beperking hebben. Stuk voor stuk hebben ze geklommen, mee gedaan met paintbal en het de handboog geschoten. Dit alles onder leiding van Erwin . Mijn grote complimenten over de manier van coachen, stimuleren en uitdaging bieden. Ga vooral zo door!!

  Mirjam Oost ten Brink Avatar Mirjam Oost ten Brink
  October 9, 2019

Kom paintballen in onze Paintball Arena met een speciaal speelveld ingericht voor kinderen. En/of ga klimmen in onze gloednieuwe Klimbos Arena op een hoogte van wel 4, 7 en 10 meter. Durf jij het aan?

Daarnaast hebben we een Outdoor Arena met verschillende spellen waarmee je een leuk programma voor de kids in elkaar kunt zetten.

Horeca

Na alle inspanning kun je genieten van een lekker hapje eten in onze horecagelegenheid. Stel zo je gehele arrangement naar wens samen.

Speciale wensen of wil je dat we met je meedenken? Neem dan contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

€9,50 (v.a.) | > 6 | ~ 2 - 4 uur

Kinderfeestje

Wil jij een spannende en avontuurlijk kinderfeestje organiseren?

€N.o.t.k. | < 20 | N.o.t.k.

Jeugd uitje

Een echt gaaf uitje beleven?