Veelgestelde vragen

Het uitje & faciliteiten

Nee er zijn geen kluisjes aanwezig. Vraag dan het aanwezige personeel waar jij je waardevolle spullen kan laten. Zij zullen zoveel mogelijk op dit centrale punt blijven letten. Kleine tip! Laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis of in de auto.
Nee, op geen enkele locatie is het mogelijk om te douchen. Wel kun je jezelf opfrissen op het toilet.
Consumpties, zoals koffie, thee en frisdrank, alcohol zijn wel direct te bestellen op locatie. Het niet mogelijk om alcohol te nuttigen voor of tijdens activiteiten. Wil je een hapje eten (lunch of diner) voor of na de activiteit? Dat kan op locatie bij de Cafetaria Kwalitaria.
Tip! Maak gebruik van onze arrangementen! Neem vooraf contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, bij voorkeur via info@nunature.nl of via 31 (0)6 392 855 95.
Iets vergeten of verloren? Neem contact op met onze klantenservice via info@nunature.nl of via 31 (0)6 392 855 95 (ma t/m zo, tussen 09.00 – 18.00 bereikbaar). Zij zullen kijken of het gevonden is en verdere afspraken maken.
Het is absoluut mogelijk om mee te kijken wanneer je groepsgenoten bezig zijn. Je kunt uiteraard ook een lekker drankje bestellen in het restaurant gedeelte.
Mits tijdig doorgegeven via de mail, kunnen we rekening houden met je dieetwensen/allergieën.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hier je vraag!

  Contact

  Ons loket is geopend tijdens de landelijke schoolvakanties (richtlijnen rijksoverheid) van maandag t/m zondag van 09.00 tot 17.00. Buiten de vakanties is het loket gesloten. Online of telefonisch reserveren.

  info@nunature.nl
  +31 (0)6 392 855 95

  Adres

  Besthemerberg 1
  7731 PB Ommen

  Ons outdoorpark is gevestigd op camping Ommerland. Wegens drukte op ons park/de receptie vragen we je 15 minuten van te voren aanwezig te zijn. Check hier de plattegrond voor de route.