\

Veelgestelde vragen

Reserveren & annuleren

Voor aanvang kan de reservering worden geannuleerd waarbij de volgende annuleringskosten worden gehanteerd:
• bij annulering tot 2 maanden voor aanvang geldt 15% van de prijs; • bij annulering vanaf 2 maanden tot 1 maand voor aanvang geldt 35% van de prijs; • bij annulering vanaf 1 maand tot 14 dagen voor aanvang geldt 60% van de prijs; • bij annulering vanaf 14 dagen tot 7 dagen voor aanvang geldt 85% van de prijs; • bij annulering vanaf 7 dagen voor aanvang of later geldt 100% van de prijs.
Bij offerte aanvragen voor groepen kan een andere regeling worden overeengekomen met afwijkende annuleringskosten. Dit gaat in goed overleg en wordt vastgelegd in een overeenkomst.
Nee, het is niet mogelijk om om een uitje te annuleren bij slecht weer. Een klein beetje regen zal de pret zeker niet drukken: het is altijd handig een poncho’s mee te nemen voor onderweg. Natuurlijk zullen we pauzes inlassen om te schuilen bij hevige buien, waarna we weer verder gaan als het weer gangbaar is.
Bij een hele dag aanhoudende regen, sterke wind en onweer ondernemen wij vanuit NuNature actie. Bij zeer slecht weer zullen wij minimaal 2 uur voor aanvangstijd met je overleggen of de activiteit mogelijk is.
Kies je er zelf voor de activiteit vanwege het weer te annuleren? Dan worden de annuleringskosten in rekening gebracht.
Mocht je een arrangement hebben zoals een BBQ, wordt een overdekte oplossing bedacht.
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je door bijzondere omstandigheden uiteindelijk niet kunt komen. Wij verzoeken je om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.
LET OP! Heb je niet vooraf contact opgenomen en dien je een annuleringsverzoek in na afloop van de eigenlijke activiteit, dan zijn wij genoodzaakt om 100% van de kosten in rekening te brengen.
Onder wijziging vallen ook de wijziging van programma, datum, tijden, gegevens van gasten of dieetwensen. Het staat ons vrij de wijziging af te wijzen, tenzij dit in een specifiek geval onredelijk is. • bij een wijzigingsverzoek tot 21 dagen voor aanvang is het kosteloos; • bij een wijzigingsverzoek binnen 21 dagen voor aanvang of later geldt een tarief van €30,- per wijziging.
Wijziging in het aantal personen kan tot 7 dagen voor aanvang met een maximum van 10% van het opgegeven aantal personen. Bij een wijziging vanaf 7 dagen of later voor aanvang wordt 100% van de prijs in rekening gebracht.
Bij offerte aanvragen voor groepen kan een andere regeling worden overeengekomen met afwijkende wijzigingskosten. Dit gaat in goed overleg en wordt vastgelegd in een overeenkomst.
Ben je in het bezit van een cadeaubon/ tegoedbon of voucher? Dan heb jij een unieke code gekregen die je kunt invoeren bij het boeken van jouw uitje. Let wel op, soms is de code alleen geldig voor bepaalde activiteiten. De code kun je invullen bij stap 3 in het boekingsproces onder "+kortingscode invoeren".
LET OP! Tegoedbonnen/vouchers kunnen worden verzilverd, binnen 12 maanden na de verstrekkingsdatum. Wanneer de datum is verstreken kunnen wij de bonnen niet meer aannemen.
Ja dit is mogelijk! Klik hier voor het bestellen van een cadeaubon.
Wij hanteren een boekingstermijn van 48 uur. Wanneer je binnen deze 48 uur tot langs wilt komen adviseren wij te bellen op +31(0)6 39 28 55 95. Wij kunnen direct voor je kijken of het nog mogelijk is je uitje te plannen. Kom je met een grote groep of wil je gebruik maken van een arrangement? Dan raden wij aan minstens twee weken van te voren te reserveren.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hier je vraag!

  Contact

  info@nunature.nl
  +31 (0)6 392 855 95

  Onze klantenservice is geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur.

  Adres

  Besthemerberg 1
  7731 PB Ommen

  Ons outdoorpark is gevestigd op Camping Besthmenerberg. Wegens drukte op ons park/de receptie vragen we je 20 minuten van te voren aanwezig te zijn. Meld je bij de receptie om hier je kenteken door te geven waarna de slagbomen omhoog gaan en je door kunt rijden naar ons park. Check hier de plattegrond voor de route.