Veelgestelde vragen

Financiën

Wij proberen het geld altijd binnen één tot twee weken terug te boeken. Je kunt altijd mailen en vragen wat de stand van zaken is!
Neem contact op via info@nunature.nl en vermeldt in de mail je reserveringsnummer, bankrekeningnummer, tenaamstelling en reden van teruggave. Wij zullen verder contact met je opnemen.
Ik wil betalen met de Vriendenpas of Strippenkaart, hoe werkt dat? Om een boeking te plaatsen ga je naar www.nunature.nl/piggy Let op! Hiervoor hebben wij specifieke tijdsblokken aangesteld. Bij de keuze voor de betaalmethode kun je kiezen voor ‘Betalen op locatie’. Hiermee staat je betaling nog open en kun je voorafgaand aan de activiteit bij onze receptie jouw punten verzilveren.
Bij de bestelling kun je direct online betalen. Heb je om welke reden ook de betaling niet direct verricht? Dan ontvang je binnen 15 minuten een betalingsherinnering. Deze dient binnen 2 uur betaald te worden anders vervalt de gemaakte reservering.
Wanneer wij, naar aanleiding van telefonisch of mail contact, een reservering hebben geplaatst, ontvang je via de mail een betaallink. Deze dient vóór aanvang via de link betaald te worden.
Wanneer een al betaalde reservering volgens de voorwaarde wordt gewijzigd of geannuleerd, ontvang je het resterende bedrag terug.
Het is niet mogelijk om reserveringen pas op locatie af te rekenen, tenzij je in het bezit bent van een Vriendenpas of strippenkaart.
Wil je een factuur ontvangen? Dan dien je dit te melden (met reserveringsnummer) via info@nunature.nl.
Al onze prijzen op de website zijn inclusief BTW.
Tenzij in de overeenkomst of op de factuur een langere termijn is aangegeven, dienen betalingen onverwijld, maar uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. In ieder geval dienen betalingen voor aanvang van de dienst te zijn voldaan. Indien de factuur niet betaald wordt binnen de overeengekomen termijn (zonder dat een nadere ingebrekestelling is vereist) is over het openstaande bedrag vanaf dan de wettelijke rente verschuldigd.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hier je vraag!

  Contact

  Ons loket is geopend tijdens de landelijke schoolvakanties (richtlijnen rijksoverheid) van maandag t/m zondag van 09.00 tot 17.00. Buiten de vakanties is het loket gesloten. Online of telefonisch reserveren.

  info@nunature.nl
  +31 (0)6 392 855 95

  Adres

  Besthemerberg 1
  7731 PB Ommen

  Ons outdoorpark is gevestigd op camping Ommerland. Wegens drukte op ons park/de receptie vragen we je 15 minuten van te voren aanwezig te zijn. Check hier de plattegrond voor de route.