\

Veelgestelde vragen

Corona

Onze locaties zijn geheel coronaproef en geopend van woensdag tot en met zondag 10.00 tot 18.00. Echter, er gelden wel regels voor het betreden van ons park. Meer informatie vind je ">hier.
Heb je nog vragen over onze maatregelen, voorwaarden of wil je gewoon graag iets plannen maar weet je niet goed wat wel en niet kan? Neem dan contact op! Per mail en telefoon kunt u ons bereiken van dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 tot 17:00 uur info@nunature.nl | 31 (0)6 392 855 95
Annuleren omwille van corona is helaas niet mogelijk. Wij hanteren onze gebruikelijke annuleringvoorwaarden. Momenteel worden wij zwaar getroffen door het coronavirus. We vragen je uiterste begrip voor onze situatie. Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn en kunnen daarom wel kosteloos het uitje verplaatsen naar een ander moment óf een tegoedbon voor het aankoopbedrag aanbieden. Dit mag voor al onze aangeboden diensten worden ingezet, binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. Het is helaas niet mogelijk om een uitzondering te maken voor het annuleren.
Neem dan contact op! Per mail en telefoon kunt u ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 tot 17:00 uur info@nunature.nl | 31 (0)6 392 855 95
In tijden van de coronacrisis geven wij geen geld terug, maar tegoedbonnen/vouchers. Deze kun je op een later moment inleveren om dan alsnog een uitje te doen. Het is helaas niet mogelijk om een uitzondering te maken voor het retourneren van geld.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hier je vraag!

  Contact

  info@nunature.nl
  +31 (0)6 392 855 95

  Ons boekingskantoor is geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur.

  Adres

  Besthemerberg 1
  7731 PB Ommen

  Ons outdoorpark is gevestigd op Camping Besthmenerberg. Wegens drukte op ons park/de receptie vragen we je 20 minuten van te voren aanwezig te zijn. Meld je bij de receptie om hier je kenteken door te geven waarna de slagbomen omhoog gaan en je door kunt rijden naar ons park. Check hier de plattegrond voor de route.