\

Veelgestelde vragen

E-Choppers & E-bikes

Ja zeker! Als echte lokale inwoners willen we je de mooiste plekjes laten zien: van kleurrijke natuur, authentieke dorpjes tot prachtige landgoederen. Je kiest zelf de afstand. Op de kaart staan highlights aangegeven! Hiervoor gebruiken wij de app Route.nl. Download de app voor aanvang en rij onbezorgd rond! Onze E-Choppers zijn voorzien van een mobielhouder.
Ja, dat mag. Houd rekening met de actieradius. Voor 2 uur geld max. 25 km, 3 uur max. 35 km en 5 uur max. 55 km. afstanden en vermijd zandwegen. De kaders voor de route zijn als volgt:
1. Vermijd zandwegen en rijdt zoveel mogelijk over verharde, fietswegen.
2. Zorg dat elk gedeelte van de route met de auto toegankelijk is, i.v.m. pech-onderweg-service.
4. Ga qua lengte van de route er van uit dat je +/- 12,5 km per uur aan afstand aflegt. Voor een rit van 2 uur zou dit een routelengte van +/- 25 km betekenen, zo zit er voldoende tijd voor een stop/ pauze ingecalculeerd.
Ja, dat kan. De kosten zijn vanaf € 25,- per route. Dit gaat op aanvraag.
De regels gelden voor fietsers en bromfietsers. Een helm is dus ook niet verplicht.
NuNature BV verklaart dat er ten behoeve van de E-Chopper een WA-verzekering is afgesloten met een eigen risico van € 1000,00 per gebeurtenis. De huurder is aansprakelijk voor schade ten gevolge van alle overige verwijtbare schade aan de gehuurde E-Chopper tijdens de huurperiode toegebracht of ontstaan door huurder. De huurder is niet aansprakelijk voor schade welke het gevolg is van materiaal gebrek van de E-Chopper, indien dit materiële gebrek aan NuNature BV kan worden toegerekend. Deze schade zal binnen 30 werkdagen na de verhuurperiode aan NuNature BV worden voldaan.
Bij diefstal is de huurder aansprakelijk voor de dagwaarde van de E-Chopper, daar deze door NuNature BV niet is verzekerd. De huurderving is daarbij niet inbegrepen. De dagwaarde van een E-chopper is vastgesteld op € 1450,00 per E-Chopper.
Ja, wij hanteren een bedrag van €100,- per reservering. Dit kan zowel contant als met de pin betaald worden. Bij teruggave in goede staat, wordt het bedrag teruggestort.
Nee, wij vragen je niet om je rijbewijs te tonen. Echter, je dient dient wettelijk je rijbewijs bij je te hebben wanneer je rijdt op een voertuig met kenteken. Stel dat je staande wordt gehouden door een politieagent dan dien je je rijbewijs te kunnen tonen.
Ook al schijnt het zonnetje, raden wij aan toch een jasje mee te nemen. De wind op de E-choppers kan verraderlijk koud zijn, op een E-Chopper zit je namelijk veel stil. Wanneer het regenachtig en kouder weer is (<15 graden), wordt een dikke (regen) jas en handschoenen aangeraden. Helaas hebben onze E-Choppers geen opberg mogelijkheden dus een rugzak om iets in mee te nemen is aan te bevelen.
Vanaf 18 jaar mag je de e-choppers berijden, mits je in het bezit bent van een rijbewijs B. Ben je 17 jaar en heb je al een rijbewijs, dan moet jouw coach ook het uitje boeken én meerijden tijdens het uitje. Zorg ervoor dat je de begeleiderspas kunt tonen op locatie.
Kinderen tot 12 jaar mogen achterop, mits het gewicht samen niet meer dat 120 kg is. Helaas hebben onze E-Choppers geen zitje. Het achterop nemen van een kind is geheel eigen risico en verantwoordelijkheid.

Klimmen

Ja een helm is verplicht. Deze krijg je voorafgaand de activiteit.
Wij hanteren een adviesleeftijd van minimaal 8 jaar. Daarbij geldt wel dat er voor deelnemers onder de 16 jaar er verplicht een volwassenen bij moet zijn. Er geldt een minimum lengte van 140 cm en is het maximale toegestane gewicht 120 kilo. Bij niet voldoen aan de eisen, kan de toegang worden ontzegd in verband met je eigen veiligheid.

Schiet activiteiten

Het luchtgeweer bij kinderpaintball ligt velen malen lager dan bij volwassenen paintball. Bij volwassen paintball is de kans aanwezig dat er blauwe plekken ontstaan, dit is niet het geval bij kinerpaintball. Kinder krijgen vooraf uitgebreide uitleg over het gebruik van het luchtgeweer en kunnen oefenen.
In Nederland is de minimale leeftijd voor volwassen paintball wettelijk vastgesteld op 18 jaar. Kinder paintball heeft een minimale leeftijd van 8 jaar.
Ja, dit is mogelijk! We kunnen ons veld namelijk opsplitsen in twee velden. Zo kun je met een kleiner groepje spelen. Ook kan er een groot veld van gemaakt worden, zodat je kan spelen met gemengde groepen. Onze ervaring leert dat met een grotere groep spelen een veel leuker uitje oplevert.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hier je vraag!

  Contact

  info@nunature.nl
  +31 (0)6 392 855 95

  Onze klantenservice is geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur.

  Adres

  Besthemerberg 1
  7731 PB Ommen

  Ons outdoorpark is gevestigd op Camping Besthmenerberg. Wegens drukte op ons park/de receptie vragen we je 20 minuten van te voren aanwezig te zijn. Meld je bij de receptie om hier je kenteken door te geven waarna de slagbomen omhoog gaan en je door kunt rijden naar ons park. Check hier de plattegrond voor de route.