\

Het leukste uitje in Overijssel

Familiedag, kinderfeestje of vrijgezellenfeest?

Wil jij een originele invulling van een dagje uit met een grotere groep? Wij hebben verschillende outdoor activiteiten waarmee jullie je wel kunnen vermaken. Van klimmen, paintballen tot boerengolf.

Ontvang een gratis programma voor je familie, team, groep

Wij denken graag met je mee in het organiseren van een compleet uitje. Of je nu met een paar vrienden of een grote groep komt, wij vinden altijd een geschikte oplossing! Na het uitje nog lang niet naar huis? Ook bieden wij arrangementen aan in combinatie met een overnachting en horeca. Vraag je programma nu aan via onderstaande button.

vraag een gratis dagagenda aan

 • positive review  Super leuk kinderfeestje gehad in het klimbos op de Bestmenerberg in Ommen. Goed voor elkaar en top begeleiding. Gave ervaring. Bedankt!

  Henk En Madelon Noeverman Avatar Henk En Madelon Noeverman
  June 21, 2019
 • positive review  Spannend maar ontzettend gaaf. Gisteren geklommen bij de Besthemerberg met het L-veld!

  Audrey Langevoort Avatar Audrey Langevoort
  August 10, 2019
 • positive review  super leuk kinderfeestje gevierd met 8 jongens en weer zijn wezen paintballen! Een van de jongens zei dit is mijn leukste kinderfeestje ooit! Dat was dus ook de bedoeling!

  Brigitte van Os Avatar Brigitte van Os
  October 31, 2019
 • positive review  leuk voor jong en ouder(s)

  Jurgen Hendriks Avatar Jurgen Hendriks
  May 16, 2020

Wij helpen je graag bij het organiseren van een totaal verzorgd dagje uit of weekendje weg met je familie of vrienden. NuNature bevindt zich op een prachtige locatie midden in de natuur. Met een combinatie van ‘nature’ en ‘future’ creëren we een unieke outdoor ervaring.

Horeca

Na een actief dagje met voldoende inspanningen krijgen jullie waarschijnlijk wel honger. Daarom kun jij je activiteit ook voordelig combineren met een lekker hapje eten bij onze horecagelegenheid.

Nog lang niet naar huis? Vinden jullie het nog veel te gezellig samen? Maak dan gebruik van onze overnachtingsmogelijkheden; kamperen in de natuur, luxe glamping of ga voor meer comfort in een bungalow.

Outdoor activiteiten

Beleef onze diverse outdoor activiteiten! Ga klimmen in onze Klimbos Arena, paintballen in onze Paintball Arena, feesten op een unieke feest- en eventlocatie in onze Event Arena of gezellige spellen doen bij onze Outdoor Arena. Voldoende keuze om je een heel weekend te vermaken.

Activiteiten & abonnementen

€9,50 (v.a.) | > 6 | ~ 2 - 4 uur

Kinderfeestje

Wil jij een spannende en avontuurlijk kinderfeestje organiseren?

€N.o.t.k. | < 20 | N.o.t.k.

Vrijgezellenfeest

Wie is de Sjaak? Krijg jij de kans om je vriend/vriendin voor schut te zetten, dan helpen wij natuurlijk graag mee.

€V.a. € 15,- | < 50 | ~ 2 - 6 uur

Familiedag

Is het jouw beurt om dit jaar jullie familiedag te organiseren? Wij helpen je graag!

€N.o.t.k. | < 50 | N.o.t.k.

Groepsuitje

Ga jij voor een actief uitje met je verenging, vrienden, collega's of familie?