\

Ontdek NuNature!

Tijdens onze Open Dag op woensdag 19 februari

Op woensdag 19 februari vindt onze eerste open dag plaats. Wij organiseren deze dag zodat je kennis kan maken met ons outdoorpark. Je gaat het klimbos ontdekken, je leert schieten met een boog en je gaat de strijd aan met je vrienden/vriendinnen tijdens een potje paintball!

Bij ons komen ‘nature’ en ‘future’ samen en versterken ze elkaar. Wij vinden dat, samen zijn, actief bewegen en genieten van de natuur nooit vergeten mag worden. Met de verschillende Arena’s bieden wij avontuur voor jong en oud.

Kom jij ook NuNature ontdekken?

Tijdens de open dag kun je voor slechts  €5,- p.p. paintballen, klimmen of boogschieten.

Combineren is natuurlijk ook mogelijk!

Over ons

NuNature is een gloednieuw outdoor park opgericht in 2019. Met een prachtige locatie bij de Besthmenerberg bieden wij diverse arrangementen voor een sportief dagje uit voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, een dagje uit met de familie of vrienden, teambuilding/bedrijfsuitje etc. Ook voor overnachtingen heeft NuNature unieke mogelijkheden.

Actuele berichten

Voorjaarsvakantie Special

Op 15 februari gaat voor regio Noord de voorjaarsvakantie van start en op 22 februari voor regio Midden en Zuid. Om de voorjaarsvakantie te vieren hebben wij een special!

Lees meer

NuNature RunFORESTRun Weekend

Doe jij mee met de RunFORESTRun op de Besthemerberg? Combineer dit met een heerlijk weekendje weg op Camping Besthmenerberg.

Lees meer

Family Fun Weekend

Een weekendje weg met het hele gezin?

Lees meer

Halloween Family Weekend

Durf jij het aan? Een volledig weekendje

Lees meer
Alle berichten