NuNature RunFORESTRun Weekend

Combineer hét hardloopevent met een actief weekendje weg!

Doe jij mee met de RunFORESTRun op de Besthemerberg? De start en finish van de wedstrijd is bij Camping Besthmenerberg. Combineer het hardloopevent met een weekendje weg met je vrienden of familie. Met daarbij twee overnachtingen in een comfortbungalow en een bungalow ontbijtservice. Ga dus relaxed je dag van start om vervolgens actief bezig te zijn in onze Klimbos Arena, Outdoor Arena en Paintball Arena. Zowel klimmen als paintballen is inbegrepen. Tevens ontvangen de deelnemers aan de RunFORESTRun een eigen hardloopshirt en kunnen zij na afloop gebruik maken van de sportmasseurs die aanwezig zijn.

NuNature RunFORESTRun Weekend

Dit weekend is inclusief:

  • Verblijf in een 4- tot 6-persoons ComfortBungalow
  • Paintballen & klimmen
  • Bungalow ontbijtservice op zaterdag en zondag
  • Hardloopshirt

Datum: 7 t/m 9 februari 2020
Prijs: voor 4 personen v.a. € 299,-

RunFORESTRun

De Besthemerberg is een trail rondom de gelijknamige 34 meter hoge heuvel in de Overijsselse gemeente Ommen. Het gebied is licht geaccidenteerd in het westen, midden en noord oosten van het parcours. De eerste kilometers draait de route rondom de Besthemerberg. daarna gaat de route door de karakteristieke boerenerven van het Eerder Achterbroek, het Landgoed en het zuidelijk deel van de Beerse Bulten. Via grote zandverstuivingen, heuveltjes en de beklimming van “de berg” en de gemene tribune van het Bostheater keren de deelnemers weer terug op de finish.

Actuele berichten

NIEUW: Kanoverhuur bij NuNature

Nieuw! Canadese kanoverhuur bij NuNature! Geniet samen met vrienden of familie van een kanotocht.

Lees meer

NIEUW: NuNature Loket

Ommerland en NuNature hebben niet stilgezeten de afgelopen tijd, maar zijn druk bezig geweest met...

Lees meer

Onze coronamaatregelen

Lees hier alles over onze coronamaatregelen.

Lees meer

Voorjaarsvakantie Special

Op 15 februari gaat voor regio Noord de voorjaarsvakantie van start en op 22 februari voor regio Midden en Zuid. Om de voorjaarsvakantie te vieren hebben wij een special!

Lees meer
Alle berichten