Creatieve activiteiten

Te combinereren met onze Addventure arrangementen

Boomwackers workshop

Muzikaal samenwerken

In deze bijzondere workshop gaan we aan de slag op Boomwhackers. Dit zijn vrolijk gekleurde plastic buizen die gestemd zijn in een bepaalde toonhoogte. Door de buizen ergens tegen aan te slaan of tegen elkaar te slaan, krijg je een mooie zuivere toon. Door alle buizen in een ritmisch patroon te combineren, krijg je hele gave melodieuze beats!

In de workshop werk je stap voor stap met de groep toe naar een swingend muziekstuk!

Door de intensieve samenwerking en het plezier met elkaar, is de workshop een echte teambuilder.

Pubquiz

De albekende Pubquiz is nog steeds erg populair. Of het nu voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of familie-uitje is de Pub quiz zorgt altijd voor een gezellige sfeer. Na het maken van de groepjes kies je zelf een teamnaam en teamcaptain. Daarna barst de strijd los. In verschillende rondes wordt de kennis van de groepen op de proef gesteld met verschillende rondes. Zo komt er een audio ronde, een foto ronde en algemene kennis vragen.

De verschillende quiz is geschikt voor alle leeftijden en is een mooie afwisseling van thema’s.

Zo is er gezelligheid en competitie voor de fanatieken.

Karaoke

Wil je nog een mooie afsluiter van het uitje? Kies dan de karaoke set met meer dan 50.000 populaire liedjes. Iedereen kent het wel. Meezingen met de leukste guilty pleasures. Na de leuk activiteiten op jouw uitje kan je mooi afsluiten met een gezellige meezing avond. Gezamenlijk uit volle borst jullie favoriete hits zingen en kijken wie het zangtalent is onder jullie.

Silent disco

Wil je jouw teamuitje afsluiten met een feest en weet je niet welke muziek het best past? Dan is een silent disco dé oplossing. Iedereen kan met een draadloze koptelefoon meeluisteren en mee feesten met één of verschillende DJ’s in onze Chill out. Met de koptelefoon kun je zelf kiezen naar welke DJ je wilt luisteren en kun je zelf de volume naar wens aanpassen.

Lasergame

Ook op het paintball veld kan er lasergame gespeeld worden. Je kunt meerdere rondes en spellen in onze paintball arena spelen.

Graffiti

Creatief met verf. De workshop graffiti onder begeleiding van een echte graffiti artiest op het NuNature terrein.

We beginnen de workshops altijd met een korte introductie. Hierna gaan we aan de slag.

Alle deelnemers krijgen een schetsmaterialen en mogen een ontwerp tekenen wat ze later in de workshop met een spuitbus willen maken. Dit kan een afbeelding zijn, maar uiteraard ook een tekst. Voor de deelnemers die nog wat inspiratie nodig hebben kan de workshopleider altijd een helpende hand bieden.

Na het schetsen kan het echt werk beginnen. De workshopleider legt een aantal technieken uit en laat zien wat de beste volgorde is voor het maken van een echt graffiti kunstwerk. Na de uitleg kun je helemaal losgaan!

Na afloop bestaat de mogelijkheid om je werk nog wat te laten bijwerken door de workshopleider, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Uiteraard krijgt iedereen zijn eigen graffiti kunstwerk mee naar huis.

Schilder workshop

In de mooie omgeving van het NuNature park met bos, heidelandschappen en nog veel meer creatieve inspiraties, kunt je de workshop schilderen volgen. Van individueel vrij schilderen tot teambuilding onder leiding van een kunstenaar. De deelnemers hoeven niet te kunnen schilderen.

  

Vogelhuisje stylen

In deze workshop is de ondergrond voor jullie bepaald, namelijk iedereen gaat in de weer met een vogelhuisje stylen! Maar je zult zien dat men met een verscheidenheid aan creaties weer huiswaarts keert, want in deze workshop zijn de mogelijkheden ontzettend groot. Zo’n uniek vogelhuis past in elke interieur, overkapping of tuin!

Volop Keuze

We beschikken over veel keuze materiaal. Ten eerste is het ene vogelhuisje het andere niet, en krijg je de keuze in welke bij jou past. Zo hoeft een vogelhuisje niet per se buiten te hangen, maar staat hij ook heel leuk als woonaccessoires. Wil je hem wel buiten hangen, dan adviseren wij hem altijd uit de regen te hangen en af te lakken…

Vervolgens ga je snuffelen tussen al onze materialen. Denk aan verf, mozaïek steentjes of talloze mini-houtjes. Ook de combinatie van deze twee werkt goed. Daarnaast hebben we een heel scala aan natuurlijke materialen die je kunt gebruiken. Van schors tot touw, van drijfhout tot veren of gedroogd groen.

Kookworkshop

Zelf aan de slag met bijzondere gerechten en streekproducten onder leiding van een culinair specialist.

Met de kook workshop leer je in 3 uur de fijne kneepjes van de keuken met heerlijke recepten. Samen met de culinair specialist gaan jullie de gerechten maken en op eten. Uiteraard krijg je de receptuur mee naar huis.

QR-code tocht/E-chopper speurtocht

Maak een mooie digitale speurtocht door bosrijke omgeving met leuke activiteiten en opdrachten onderweg. Voor de sportieve wandelaar én snelheidsduivels. Ga op zoek naar de QR-codes in de omgeving en beantwoord de digitale thema vragen zo goed mogelijk. Wie o wie heeft de beste kennis?

De thema’s kunnen naar wens aangepast worden.

Rondvaart

op zoek naar een ontspannende activiteit? Maak een mooie rondvaart op de vecht en ontdek de mooie natuur in de omgeving. Stap tussen 1 maart en 24 december bij Rederij Peters op de rondvaartboot en vaar naar de stuw en sluis van Vilsteren of naar de warenmarkt in Dalfsen (alleen in juli en augustus).

Spiegelen met honden

Samen met de honden voeren jullie verschillende opdrachten uit. Jullie doen, ervaren en observeren. Omdat honden feilloos aanvoelen hoe mensen zijn en zonder enige terughoudendheid reageren op emoties, intenties en gedrag wordt snel duidelijk wat iemands kwaliteiten en ontwikkelpunten zijn. Deze sessie levert steevast mooie momenten op waarop collega’s elkaars kwaliteiten herkennen.

Biljart voetbal/hoefijzer gooien/bungeerun/katapult bouwen/krat stapelen/klimwand/mega spellen/rodeostier

Bereid je Addventure-arrangement uit met extra spellen voor extra fun.