\

Bedrijfsfeest & teamuitjes vieren op een toplocatie in Overijssel

Uit met collega's, relaties of klanten?

Wil jij een bedrijfsevent organiseren op een unieke locatie of een teambuilding activiteit met je collega’s om jullie doelen te behalen?

Ontvang een gratis programma voor je familie, team, groep

Op zoek naar een leuk uitje met je collega’s? Wij denken graag met je mee in het organiseren van een compleet uitje. Of je nu met een paar of een grote groep collega’s komt, wij vinden altijd een geschikte oplossing! Na het uitje nog lang niet naar huis? Ook bieden wij arrangementen aan in combinatie met een overnachting en horeca. Vraag je programma nu aan via onderstaande button.

vraag een gratis dagagenda aan

 • positive review  WoW, vandaag een kinderfeestje gehouden met 5 jongens, waarvan een aantal een fysieke beperking hebben. Stuk voor stuk hebben ze geklommen, mee gedaan met paintbal en het de handboog geschoten. Dit alles onder leiding van Erwin . Mijn grote complimenten over de manier van coachen, stimuleren en uitdaging bieden. Ga vooral zo door!!

  Mirjam Oost ten Brink Avatar Mirjam Oost ten Brink
  October 9, 2019
 • positive review  leuk voor jong en ouder(s)

  Jurgen Hendriks Avatar Jurgen Hendriks
  May 16, 2020
 • positive review  super leuk kinderfeestje gevierd met 8 jongens en weer zijn wezen paintballen! Een van de jongens zei dit is mijn leukste kinderfeestje ooit! Dat was dus ook de bedoeling!

  Brigitte van Os Avatar Brigitte van Os
  October 31, 2019
 • positive review  Super leuk kinderfeestje gehad in het klimbos op de Bestmenerberg in Ommen. Goed voor elkaar en top begeleiding. Gave ervaring. Bedankt!

  Henk En Madelon Noeverman Avatar Henk En Madelon Noeverman
  June 21, 2019

NuNature is er ook voor de bedrijven! Blijf niet binnen zitten maar zoek met je collega’s, relaties en klanten de natuur op.

Bedrijfsevent

Verras je genodigden met een toplocatie midden in de natuur. Met ons openluchttheater hebben we een schitterende buitenlocatie met voldoende ruimte voor grote groepen. Graag denken we met je mee over de mogelijkheden voor jouw event.

Teambuilding

Kom met je team of collega’s naar Ommen voor een teambuilding-activiteit. Vooraf bekijken we jullie doelen om vanuit daar een geschikt programma op te stellen.

Bedrijfsfeest

€N.o.t.k. | < 2.000 | N.o.t.k.

Meer info

Teamuitje

€32,50 p.p. | < 8 personen | 4 - 6 uur

Meer info