Bedrijfsfeest & teamuitjes vieren op een toplocatie in Overijssel

Uit met collega's, relaties of klanten?

NuNature is er ook voor de bedrijven! Blijf niet binnen zitten maar zoek met je collega’s, relaties en klanten de natuur op. Wil jij een bedrijfsevent organiseren op een unieke locatie of een teambuilding activiteit met je collega’s om jullie doelen te behalen? Of op zoek naar een leuk uitje met je collega’s? Wij denken graag met je mee in het organiseren van een compleet uitje. Of je nu met een paar of een grote groep collega’s komt, wij vinden altijd een geschikte oplossing! Na het uitje nog lang niet naar huis? Ook bieden wij arrangementen aan in combinatie met een overnachting en horeca. Geef ons je wensen door en wij maken een gratis programma op maat.

Vraag een gratis programma aan

  Bedrijfsevent

  Verras je genodigden met een toplocatie midden in de natuur. Met ons openluchttheater hebben we een schitterende buitenlocatie met voldoende ruimte voor grote groepen. Graag denken we met je mee over de mogelijkheden voor jouw event.

  Teambuilding

  Kom met je team of collega’s naar Ommen voor een teambuilding-activiteit. Vooraf bekijken we jullie doelen om vanuit daar een geschikt programma op te stellen.

  €N.o.t.k. | < 2.000 | N.o.t.k.

  Bedrijfsfeest

  Iets te vieren met je collega's, klanten en relaties?

  €32,50 p.p. | < 8 personen | 4 - 6 uur

  Teamuitje

  Teamuitje midden in de natuur!