Organiseer het leukste teamuitje bij NuNature in Overijssel

Teamuitje midden in de natuur!

Ben je op zoek naar een teamuitje voor je team of collega’s op een unieke locatie? Bij NuNature verzorgen we een compleet programma midden in de natuur.

Begin de dag met een kop koffie en iets lekkers bij onze horeca. Waarna onze outdoorinstructeur jullie uitleg geven over het klimmen. Ga vervolgens met z’n allen onze Klimbos Arena in en help elkaar door de 30 hindernissen heen op een drietal hoogtes; 4, 7 en 10 meter hoogte. Communicatie, samenwerken en elkaar motiveren is hierbij belangrijk en zal je als team helpen nog sterker te worden.

Nadat je onze Klimbos Arena ontdekt hebt ga je tegen elkaar de strijd aan tijdens een paintballbattle. Mag de snelste, sterkste en slimste winnen!

Na actief bezig te zijn geweest hebben jullie ook vast honger gekregen! Afhankelijk van de aanvangstijd kun je het teamuitje uitbreiden met een heerlijke lunch of gezellige bbq om nog even gezellig na te zitten. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een gezellige feestavond te organiseren en te blijven overnachten.

 

Ontvang een gratis programma voor je familie, team, groep

Op zoek naar een leuk uitje voor je vrienden, familie of collega’s? Wij denken graag met je mee in het organiseren van een compleet uitje. Of je nu met een paar vrienden of een grote groep collega’s komt, wij vinden altijd een geschikte oplossing! Na het uitje nog lang niet naar huis? Ook bieden wij arrangementen aan in combinatie met een overnachting en horeca. Vraag je programma nu aan via onderstaande button.

vraag een gratis dagagenda aan

Teamuitje bij NuNature:

 • Prachtige locatie midden in de natuur;
 • Actief in beweging met het hele team;
 • Er wordt gewerkt aan communicatie, samenwerken en elkaar motiveren;
 • Te combineren met een heerlijke lunch, gezellige bbq of feestavond;
 • Nog lang niet naar huis? Blijf overnachten!
 • Betaalbaar!

Al enthousiast? Mocht je interesse hebben in onze teamuitjes of andere zakelijke arrangementen neem dan eens contact met ons op via info@nunature.nl om de mogelijkheden te bespreken.

 • positive review  super leuk kinderfeestje gevierd met 8 jongens en weer zijn wezen paintballen! Een van de jongens zei dit is mijn leukste kinderfeestje ooit! Dat was dus ook de bedoeling!

  Brigitte van Os Avatar Brigitte van Os
  oktober 31, 2019
 • positive review  Super leuk kinderfeestje gehad in het klimbos op de Bestmenerberg in Ommen. Goed voor elkaar en top begeleiding. Gave ervaring. Bedankt!

  Henk En Madelon Noeverman Avatar Henk En Madelon Noeverman
  juni 21, 2019
 • positive review  leuk voor jong en ouder(s)

  Jurgen Hendriks Avatar Jurgen Hendriks
  mei 16, 2020
 • positive review  WoW, vandaag een kinderfeestje gehouden met 5 jongens, waarvan een aantal een fysieke beperking hebben. Stuk voor stuk hebben ze geklommen, mee gedaan met paintbal en het de handboog geschoten. Dit alles onder leiding van Erwin . Mijn grote complimenten over de manier van coachen, stimuleren en uitdaging bieden. Ga vooral zo door!!

  Mirjam Oost ten Brink Avatar Mirjam Oost ten Brink
  oktober 9, 2019