\

Schoolreisje in Ommen

Ren, spring, klim, schiet

Met de hele klas actief bewegen midden in de natuur? Bij NuNature bieden we je voldoende uitdaging! Door de verschillende Arena’s; Klimbos Arena, Paintball Arena en Outdoor Arena kunnen wij ook voor grote groepen een fantastische dag organiseren.

Kinderen vanaf 8 jaar (en min. 1.40 meter) kunnen klimmen en klauteren in onze Klimbos Arena. Samen met vrienden en vriendinnen sportief bezig zijn, grenzen verleggen en lekker buiten zijn. Onze Klimbos Arena heeft 30 uitdagende hindernissen op 4, 7 en 10 meter hoogte. Daarnaast beschikken wij over één van de veiligste zekersystemen van Europa, ideaal voor bezorgde ouders….

Naast klimmen kunnen kinderen bij ons ook (kinder)paintballen in onze Paintball Arena. In plaats van achter hun beeldscherm Fortnite spelen kunnen ze bij ons dit in real life doen met vrienden en vriendinnen. Zowel onder, op en boven de grond, vet toch?!

In onze Outdoor Arena leert onze outdoorinstructeur Erwin graag de kinderen boogschieten. Zoals echte indianen dat ook deden met pijl en boog.

 

Schoolreisje bij NuNature:

  • Onbeperkt ranja
  • Verschillende outdooractiviteiten
  • Ideaal voor grote groepen
  • Te combineren met horeca
  • Betaalbaar!

 

Wil jij op schoolreisje naar NuNature? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden zodat we er samen een onvergetelijke dag van kunnen maken.