\

Schoolreisje in Ommen

Ren, spring, klim, schiet

Met de hele klas actief bewegen midden in de natuur? Bij NuNature bieden we je voldoende uitdaging! Door de verschillende Arena’s; Klimbos Arena, Paintball Arena en Outdoor Arena kunnen wij ook voor grote groepen een fantastische dag organiseren.

Kinderen vanaf 8 jaar (en min. 1.40 meter) kunnen klimmen en klauteren in onze Klimbos Arena. Samen met vrienden en vriendinnen sportief bezig zijn, grenzen verleggen en lekker buiten zijn. Onze Klimbos Arena heeft 30 uitdagende hindernissen op 4, 7 en 10 meter hoogte. Daarnaast beschikken wij over één van de veiligste zekersystemen van Europa, ideaal voor bezorgde ouders….

Naast klimmen kunnen kinderen bij ons ook (kinder)paintballen in onze Paintball Arena. In plaats van achter hun beeldscherm Fortnite spelen kunnen ze bij ons dit in real life doen met vrienden en vriendinnen. Zowel onder, op en boven de grond, vet toch?!

Ontvang een gratis programma voor je familie, team, groep

Wij denken graag met je mee in het organiseren van een compleet uitje. De interesses van kinderen zijn heel divers.  Toch vinden wij altijd een geschikte oplossing voor een onvergetelijke schoolreis! Na het uitje nog lang niet naar huis? Ook bieden wij arrangementen aan in combinatie met een overnachting en horeca. Vraag je programma nu aan via onderstaande button.

vraag een gratis dagagenda aan

In onze Outdoor Arena leert onze outdoorinstructeur Erwin graag de kinderen boogschieten. Zoals echte indianen dat ook deden met pijl en boog.

 

Schoolreisje bij NuNature:

 • Onbeperkt ranja
 • Verschillende outdooractiviteiten
 • Ideaal voor grote groepen
 • Te combineren met horeca
 • Betaalbaar!

 

Wil jij op schoolreisje naar NuNature? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden zodat we er samen een onvergetelijke dag van kunnen maken.

 • positive review  Spannend maar ontzettend gaaf. Gisteren geklommen bij de Besthemerberg met het L-veld!

  Audrey Langevoort Avatar Audrey Langevoort
  August 10, 2019
 • positive review  super leuk kinderfeestje gevierd met 8 jongens en weer zijn wezen paintballen! Een van de jongens zei dit is mijn leukste kinderfeestje ooit! Dat was dus ook de bedoeling!

  Brigitte van Os Avatar Brigitte van Os
  October 31, 2019
 • positive review  WoW, vandaag een kinderfeestje gehouden met 5 jongens, waarvan een aantal een fysieke beperking hebben. Stuk voor stuk hebben ze geklommen, mee gedaan met paintbal en het de handboog geschoten. Dit alles onder leiding van Erwin . Mijn grote complimenten over de manier van coachen, stimuleren en uitdaging bieden. Ga vooral zo door!!

  Mirjam Oost ten Brink Avatar Mirjam Oost ten Brink
  October 9, 2019
 • positive review  Super leuk kinderfeestje gehad in het klimbos op de Bestmenerberg in Ommen. Goed voor elkaar en top begeleiding. Gave ervaring. Bedankt!

  Henk En Madelon Noeverman Avatar Henk En Madelon Noeverman
  June 21, 2019