\

Jeugd uitje in Overijssel

Ga de strijd aan!

Een echt gaaf uitje beleven? Boek dan bij ons een uitje waar je zowel met digital media als met spannende, natuurlijke elementen in aanraking komt.

Ga je voor paintballen?

Pan dan je shootinggun uit de container. Speel in een fantastische natuurlijke omgeving en jaag alleen of met je team op jouw tegenstanders. Looten en bouwen (als in Fortnite), terwijl er op je geschoten wordt op het mooiste en modernste mixed worlds paintball-terrein van Nederland. Game on. It’s a battle royale.

Ontvang een gratis programma voor je familie, team, groep

Wij denken graag met je mee in het organiseren van een compleet uitje. Of je nu met een paar vrienden of een grote groep komt, wij vinden altijd een geschikte oplossing! Na het uitje nog lang niet naar huis? Ook bieden wij arrangementen aan in combinatie met een overnachting en horeca. Vraag je programma nu aan via onderstaande button.

vraag een gratis dagagenda aan

Toch liever klimmen?

Bij NuNature kom je in een uniek klimbos terecht waarbij metaal en natuur elkaar niet tegenwerken, maar zodanig complementeren en versterken dat je hoger klimt dan ooit tevoren.

Afsluiten met boogschieten?

Gaat het jou lukken om het doel te raken? Leer de basistechnieken van het boogschieten met een professionele boog en scoor de meeste punten van je team. Ga de strijd aan!

 

 • positive review  leuk voor jong en ouder(s)

  Jurgen Hendriks Avatar Jurgen Hendriks
  May 16, 2020
 • positive review  Super leuk kinderfeestje gehad in het klimbos op de Bestmenerberg in Ommen. Goed voor elkaar en top begeleiding. Gave ervaring. Bedankt!

  Henk En Madelon Noeverman Avatar Henk En Madelon Noeverman
  June 21, 2019
 • positive review  vandaag mijn dochter morgen mijn zoon. zit.goed in elkaar lekker 2 uur geklommen!

  Renate van Roon Avatar Renate van Roon
  July 13, 2019
 • positive review  WoW, vandaag een kinderfeestje gehouden met 5 jongens, waarvan een aantal een fysieke beperking hebben. Stuk voor stuk hebben ze geklommen, mee gedaan met paintbal en het de handboog geschoten. Dit alles onder leiding van Erwin . Mijn grote complimenten over de manier van coachen, stimuleren en uitdaging bieden. Ga vooral zo door!!

  Mirjam Oost ten Brink Avatar Mirjam Oost ten Brink
  October 9, 2019