\

Groepsuitje in Overijssel

€N.o.t.k.

< 50

N.o.t.k.

Groepsuitje organiseren

Iedereen staat te popelen, het is namelijk weer tijd voor het groepsuitje! Aan jou de taak om het groepsuitje dit jaar te organiseren en dat kan soms best lastig zijn. Wij maken het graag wat makkelijker voor je en nemen de organisatie op ons. Jij bepaald wat je wil en wij voeren het uit. En of je nou enkel een activiteit wil of een compleet verzorgd weekend weg, bij ons is alles mogelijk. We beschikken over een ruim aanbod van originele, gezellige en laagdrempelige activiteiten voor jong en oud. We zorgen samen voor een onvergetelijk groepsuitje.

Dagje uit

Kom je met je vereniging, vrienden collega’s of familie? NuNature heeft voldoende inspiratie en mogelijkheden om voor iedereen een fantastisch groepsuitje te organiseren. In de natuurrijke omgeving van het Vechtdal is NuNature gevestigd. Een prachtige locatie voor jouw groepsuitje. Buiten zijn er veel verschillende activiteiten mogelijk, zoals oud-Hollandse spellen, een quiz door de natuur en samenwerkingsopdrachten. Maar wil jij echt een uniek groepsuitje organiseren? Kies dan voor een potje paintball in onze gave paintballarena, klimmen in het klimbos of leer boogschieten als een echte professional. 

Slecht weer en geen zin in een nat pak? Maak je geen zorgen, als het weer niet meezit dan hebben wij een plan b om het groepsuitje naar binnen te verhuizen. 

Neem contact met ons op!

Tover je groepsuitje om in een weekendje weg in Ommen

Mocht je na de activiteiten nog geen zin hebben om naar huis te gaan, wij bieden voldoende mogelijkheden om je verblijf te verlengen. Combineer jouw groepsuitje met een heerlijk buffet, barbecue, pannenkoeken arrangement, frietje of borrel. Neem plaats in het sfeervolle restaurant of op het zonovergoten terras. Ook bieden wij de mogelijkheid om jouw groepsuitje naar een weekendje weg om te toveren. Combineer de activiteiten met één of meerdere overnachtingen in onze bungalows of lodges. Ook beschikken wij over een groepsaccomodatie.

Groepsuitje vanaf 50 personen

Bij ons is niks te gek en is alles (in overleg) mogelijk. Zo zijn ook grote groepen van harte welkom om hun groepsuitje bij NuNature te houden. Ook met een grote groep kan je gebruik maken van ons horeca-aanbod en de overnachtingsmogelijkheden. Heb je al een idee wat je wil gaan doen of ben zit je nog in de oriëntatie fase? Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan zorgen we samen voor een onvergetelijke dag/weekend.