Fatbike tour Hoge Hexel

Fatbike tour

Ontdek de prachtige omgeving van Twente op een Fatbike! Wat onze Fatbike Tours uniek maakt? Wij hebben een fantastische route voor je uitgestippeld die je op de meest unieke plekjes van Twente brengen. Het opstartpunt bevindt zich op ons park, gelegen op bungalowpark Hoge Hexel.

2 uur 3 uur Hele dag

Fatbike Tour door Twente

Rijd 2 of 3 uur of een hele dag zorgeloos rond! Tijdens de tour kun je stilletjes genieten van de natuurrijke omgeving. Wil je extra lang genieten van de mooie omgeving, afstappen op een bijzonder plekje of lunchen op een terrasje? Huur dan de Fatbike voor een hele dag!
  • Wij bieden routes aan. Wil je liever zelf een route maken? Dat kan! Houdt echter wel rekening met het maximale aantal kilometers van de gekozen tijdsduur.
  • Minimale leeftijd: 14 jaar.

Je hebt de keuze uit de volgende tijden...

Duur tour Max. aantal kilometers Prijs
2 uur 25 km €29,50
3 uur 35 km €35,-
Hele dag (5 uur) 55 km €55,-

 

Kinderen achterop?

Dat kan, wel zo gezellig toch? Voor het achterop nemen van een kind brengen wij €5,- in rekening.

Last minute boeken?

Wij hanteren een boekingstermijn van 48 uur. Wil je last-minute toch een Fatbike huren? Neem dan telefonisch contact met ons op +31 6 839 376 75. Wij zullen direct voor je kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ben je met een groep (v.a. 8 personen) en wil je liever een andere dag/ tijd komen? Dien een aanvraag in en wij helpen je graag verder!

Groepsaanvraag

Fatbike reserveren

Wij hanteren standaard tijdsblokken en een boekingstermijn van 48 uur.
Wil je last minute toch graag Fatbikes reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 6 839 376 75. Wij zullen direct voor je kijken wat de mogelijkheden zijn.

Highlights