E-Chopper huren De Bootsman (Ommen)

E-Chopper tour

Ontdek de prachtige omgeving van het Vechtdal op de E-Chopper! Wat onze E-Chopper Tours uniek maakt? Wij hebben een fantastische route voor je uitgestippeld die je op de meest unieke plekjes van het Vechtdal brengen. Het opstartpunt bevindt zich bij restaurant De Bootsman.

2 uur 3 uur Hele dag

E-Chopper Tour door het Vechtdal

Rijd 2 of 3 uur of een hele dag zorgeloos rond! Tijdens de tour kun je stilletjes genieten van de natuurrijke omgeving. Wil je extra lang genieten van de mooie omgeving, afstappen op een bijzonder plekje of lunchen op een terrasje? Huur dan de E-Chopper voor een hele dag!
  • Wij bieden routes aan. Wil je liever zelf een route maken? Dat kan! Houdt echter wel rekening met het maximale aantal kilometers van de gekozen tijdsduur.
  • Wij hanteren een borg van €100,- contant per reservering voor groepen < 10 personen. Voor groepen groter dan 10 personen hanteren wij een borg van €250,- contant per reservering.
  • Je dient in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Je hebt de keuze uit de volgende tijden...

Duur tour Max. aantal kilometers Prijs
2 uur 25 km €29,50
3 uur 35 km €35,-
Hele dag (5 uur) 55 km €55,-

 

Groepen

Ben je met een groep (v.a. 8 personen) en wil je liever een andere dag/ tijd komen? Dien een aanvraag in en wij helpen je graag verder!

Groepsaanvraag

E-Chopper reserveren

Wij hanteren standaard tijdsblokken en een boekingstermijn van 24 uur.
Wil je toch last minute E-Choppers boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 529 45 72 72. Wij zullen direct voor je kijken wat de mogelijkheden zijn.

Highlights